فروش ویژه سیستم تبادل لینک یونی سلس یونی سلس بلاگ یونی سلس کسب درآمد دائم

اطلاعیه فروشگاه

1 . بازدید کننده گرامی : درصدی از درآمد یونی سلس صرف امور خیریه میشود و به خیریه تقدیم میگردد پس بیایید همه با هم حامی نیازمندان باشیم ، فروشگاه یونی سلس از کمک شما صمیمانه تشکر میکند ........ 2 . سیستم تبادل لینک هوشمند یونی سلس به صورت کاملا رایگان آماده تبادل لینک با شماست لطفا از طریق بنر و اسلاید شو تعیین شده اقدام نمایید ........... 3 . با توجه به تغییرات ایجاد شده در بانک ملی خرید زیر 5000 تومان توسط کارت بانک ملی امکان پذیر نیست برای خرید های زیر 5000 تومان لطفا از کارت های بانک دیگر استفاده نمایید .......

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر پاستوریزه شیر و فرآورده های آن به همان سهولتی که به مصرف می رسد ، تولید نمی گردد . مراحل تولید محصولات لبنی از تهیه ی شیر ، جمع آوری ، حمل و نقل ، تحویل به کارخانه ، تغییر و تبدیل در کارخانه و توزیع ، تا رسیدن به دست مصرف کننده همواره با دشواری های بسیاری همراه است ، از این رو ، بررسی های علمی دقیق و برنامه ریزی های قابل اجرای همگام با پیشرفت تکنولوژی را می طلبد . گر چه تولید فرآورده های لبنی تاریخچه ای بس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 9,000 تومان

دانلود پایان نامه شناسايي و سنجش عوامل تعيين کننده عملکرد صادراتي در صنعت مواد غذايي

دانلود پایان نامه شناسايي و سنجش عوامل تعيين کننده  عملکرد صادراتي در صنعت مواد غذايي به علت افزایش گرایش کشورمان به اقتصاد جهانی و توجه به توسعه صادرات غیر نفتی، عملکرد صادراتی شرکت ها یکی از موضوعات کلیدی در این حیطه محسوب می شود . در بین صنایع مختلف صادراتی غیر نفتی ، صنعت مواد غذایی از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است و یکی از صنایع مهم ایرا ن بشمار می رود بطوریکه در سبد کالاهای صادراتی غیر نفتی بعد از صنعت پتروشیمی با 18 درصد سهم صادرات رتبه دوم را به خود اختصاص داده است . ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر

دانلود پروژه طراحی کارخانه شیر فهرست فصل اول : کلیات 1-1تعریف ،ویژگی ها و مشخصات محصول نحوه ی بسته بندی و ظروف بسته بندی 2-1- نشانه گذاری 3-1- مصارف عمده ی محصول 4-1- ارائه ی دیدگاه های کلی در مورد قیمت و بازار فروش 5-1- قیمت فروش فصل دوم : بررسی های فنی 1-2 ارزیابی روشهای مختلف تولید 1-1-2- تشریح فرایند منتخب 2-2 بررسی مناطق ، مراحل و شیوه های کنترل کیفیت 1-2-2 کنترل کیفیت فرآیند 2-2-2 کنترل کیفیت مواد اولیه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود مقاله تكنولوژي توليد خامه

دانلود مقاله تكنولوژي توليد خامه مدت زمان طولاني است كه كلمه خامه همراه وهماهنگ و گوياي يك محصول با ارزش بوده است چربي شير يك بوي منحصر به فردي را ايجاد مي كند و خصوصيات آن باعث شده كه افزودني مورد پسند در خيلي غذاها باشد ، در خامه ، چربي شير حفظ گرديده و باعث حفاظت بوي مخصوص آن مي وشد روش هاي جديد بسته بندي و نگهداري باعث توليد انواع جديد خامه جهت استفاده مصرف كنندگان شده است اگرچه انواع فراورده هاي تقليدي و مشابه براي جايگزيني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود تحقیق تولید ماءالشعیر

دانلود تحقیق تولید ماءالشعیر مقدمه : امروزه با پیشرفت تکنولوژي و صنعتی شدن جهان به همراه تنوع فوق العاده بخصوص در تولید انواع کالاهاي مصرفی و با کیفیت گوناگون موجب شده ، گرایش مردم به سوي مصرف نوشابه ها شدیداً افزایش پیدا نماید . تنوع درتولید نوشیدنیها بسته به نوع طعم دهنده ها( طبیعی یا مصنوعی( و گاز دار یا غیر گازدار بودن آنها بسیار وسیع بوده و بطور کلی روزانه چند صد میلیون لیتر از اینگونه محصولات نوشیدنی درجهان مصرف می ش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود مقاله بسته بندی مدرن مواد غذایی

دانلود مقاله بسته بندی مدرن مواد غذایی آن چه در این جا می خوانید فکری نیست که تازه در ذهن ما شکل گرفته باشد . حتی حرف تازه ای هم نیست و پیش از این بارها درباره آن نوشته ایم و گفته ایم . با این حال امید داریم که با تکرار این نوشته ها و گفته ها بستر مناسب برای حرکت های سازنده ای چون سازمان نظام بسته بندی فراهم شود . امروز روزی دیگر است . همان طور که دیگر کسی گرافیک را با ترافیک اشتباه نمی گیرد می توان گفت بسته بندی و کارکردهای مهم آن امر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 7,000 تومان

دانلود مقاله تولید سبزیجات خشک و برگه میوه ها

دانلود مقاله تولید سبزیجات خشک و برگه میوه ها نگهداري مواد غذايي به طريقه ي خشك كردن يكي از قديمي ترين روش هاست. مردم قديم ميوه ها ، سبزيها ، گوشت و ماهي را در فصول پربار در گرماي خورشيد و يا كنار آتش و دود خشك مي كردند تا در فصول كميابي به مصرف برسانند. اكر چه بشر هزاران سال است كه مواد غذايي را بدين طريق خشك مي كرده ولي شروع اصلي كنسرو اسيون غذاها با خشك كردن مصنوعي مربوط به حدود 200 سال قبل است . اين عمل بدان معني است كه بجاي گرماي خورشيد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان

دانلود مقاله روش های تولید پنیر پیتزا

دانلود مقاله روش های تولید پنیر پیتزا پنیر پیتزا (به انگلیسی: Pizza cheese) نوعی پنیر پرورده پاستوریزه است که در تهیه پیتزا به‌کار می‌رود. این گونه پنیر به دو فرم صنعتی و سنتی وجود داشته و برای به‌کارگیری آن، به شکل‌های گوناگونی چون رشته‌ای، ورقه‌ای و ... به‌کار گرفته می‌شود. این پنیر در فرآیند تهیه پیتزا، با ذوب شدن بر روی سطح این غذا، تاثیر کشسان و چسبنده خود را نشان می‌دهد. این پنیر با پ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پروژه ویژگی فاضلاب صنایع آرد و نان و روش تصفیه مورد استفاده

دانلود پروژه ویژگی فاضلاب صنایع آرد و نان و روش تصفیه مورد استفاده برای تولید صنعتی موادغذایی مثل نان به مقدار زیادی آب لازم است به همین دلیل بیشتر کارخانه ها را به خاطر امکان استفاده مناسب و فراوان از آب، در کنار رودخانه ها بنا شده اند. در گذشته رودخانه از کیفیت و کمیت خوبی برخوردار بوده بنابراین کارخانه جات در محل های مناسبی مستقر شده اند. اخیرا به دلیل توسعه صنعتی، آب رودخانه، به قدر کفایت در دسترس نیست از این رو اختصاص دادن و استفاده از منابع آب، مسئله مهمی ش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان

دانلود پایان نامه تصفیه پساب کشتارگاه های مرغ به روش انعقاد و لخته سازی

دانلود پایان نامه تصفیه پساب کشتارگاه های مرغ به روش انعقاد و لخته سازی تاریخچه استفاده از مواد منعقد کننده در تصفیه آب به منظور حذف کدورت بسیار طولانی است و به استفاده مصریان از آلوم در 2000 سال قبل از میلاد بر می گردد. در سال 1767 در انگلستان، مردم عادی جهت زلال سازی آبهای گل آلود از این ماده استفاده نمودند. در سال 1884 اولین امتیاز فرایند انعقاد به وسیله پر کلراید آهن در شرکت نئواورلئان به ثبت رسید و یکسال بعد دانشگاه Rutger نتایج اولین تحقیقات خود را در مورد آلوم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

دانلود پاورپوینت سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن

دانلود پاورپوینت سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن شیر یک غذای طبیعی مایع است و یک غذای کامل برای ما محسوب میشود . مجموعا دارای پروتئینهایی باکیفیت بالا ، چربی ، قندشیر ، یونهای ضروری و ویتامینهای موجود در رژیم غذایی ما میباشد هرچند شیر شامل باکتریهایی است که هنگامی که  شیر بطور ناصحیح جمع آوری میشود ممکن است شرایطی پیش آید که این باکتریها تکثیر یابند . اغلب باکتریهایی که در شیرهای دوشیده شده از حیوان سالم وجود دارند بی ضرر و مفید میباشند . ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود تحقیق آنزیم ها

دانلود تحقیق آنزیم ها مقدمه بيوتكنولوژي كه در سالهاي اخير بسيار مورد توجه قرار گرفته علمي است كه قدمت چندين هزار ساله دارد. استفاده از بيوتكنولوژي در صنايع غذائي و توليد نوشابه عملاً به بيش از 8000 سال قبل بر‌مي گردد كه بشر اوليه به توليد موادي نظير سركه، نوشابه‌هاي الكلي، خمير ترش، پنير و غيره‌مي پردازد. امروزه با فرآيندهاي بيوتكنولوژيكي كه در توليد ساير فرآورده هاي تخميري، افزودنيها و كمك فرآيندها ( ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود مقاله استفاده ازتكنولوژي فشاربالا ،پرتو فكني و پالسهاي الكتريكي در بسته بندي مواد غذايي

دانلود مقاله استفاده ازتكنولوژي فشاربالا ،پرتو فكني و پالسهاي الكتريكي در بسته بندي مواد غذايي چكيده روشهاي غير حرارتي نگهداري موادغذايي از قبيل تكنولوژي فشار بالا، ميدانهاي پالس الكتريكي، اشعه دهي و امواج فرا صوت ،روشهاي نوين نگهداري مواد غذايي هستند. اين روشها علاوه بر غير فعا ل سازي انزيمهاي نا مطلوب ، ميكروارگانيسم هاي عامل فسا د در موادغذايي و تاخير در تسريع واكنشهاي شيميا يي و بيوشيميايي، اثر مشخص واثر منفي قابل ملاحظه اي بر رنگ، طعم،مزه وارزش تغذيه اي ندارند. از انجايي كه بسته بندي ي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی

دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی تاریخچه اشعه دهی مواد غذایی بر خلاف آنچه که رسانه ها آن را توصیف می کنند یک فناوری جدید نیست. در واقع اشعه دهی مواد غذایی پدیده ای است که پژوهشهای بسیاری درباره آن صورت گرفته است و بسیار قویتر از برخی فرآیندهای جدید و نوآوری ها در زمینه نگهداری مواد غذایی است که تحت عنوان صنعت غذای در سالهای اخیر مطرح شده اند. کشف اشعه X توسط رونتگن در سال 1895 و کشف مواد پرتوزا توسط بکورل یک سال بعد از آن، جام ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک

دانلود مقاله مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک چكيده: استفاده از كودهاي شيميايي به اندازه زياد و به كارگيري بي رويه آفت كش هاي شيميايي باعث آلودگي آب، هوا و خاك مي شود. طي اين فرايند آفت هاي موجود نسبت به سموم شيميايي مقاوم شده و آفت هاي جديدي نيز ظاهر مي شوند. سلامتي خاك نيز در اين روند تحت تاثير قرار مي گيرد و مقدار قابل جذب بعضي از ريز مغذي ها مانند روي ،مس و آهن پس از مدتي در خاك كاهش مي يابد.در اين تحقيق : مزاياي كشاورزي ارگانيك براي محي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,000 تومان

دانلود مقاله آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي

دانلود مقاله آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي  گونه‏هاي مختلف ميكروارگانيزم‏ها براساس pH مناسب جهت رشدشان درجه‏بندي مي‏گردند . ساير عوامل فيزيكي و شيميايي مواد غذايي نيز در رشد ميكروارگانيزم‏ها مؤثر مي‏باشد . يكي از عوامل مهم , تأثير pH بر روي مقاومت باكتريهاي به حرارت است . هرچه pH كمتر باشد يعني غلظت اسيد بيشتر باشد . مقاومت باكتريها و اسپور باكتريها به حرارت در دماي معين كمتر است . pH يكي از عوامل مؤثر در سرعت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله آشنايي با کشتارگاه طیور

دانلود مقاله آشنايي با کشتارگاه طیور اگر به تاریخچه کشتارگاهها نظر افکنیم ملاحظه می کنیم که قبل از اینکه کشتارگاهها به شکل امروزی پدید بیاید و کشتار ها در محل خاصی متمرکز گردند,هر گوشت فروشی در جوار مکان خود دام مورد نیاز خودراذبح میکردو بدون رعایت موازین بهداشتی اقدام به فروش گوشت میکردند که این سلامت اهالی شهر را به مخاطره میانداخت.در ابتدا دولتها به کمک شهرداریها اقدام به ساخت مکانهای ذبح دام به صورت بهداشتی نمودندو سپس این امر به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر

دانلود پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازندمیسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند. دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:انعقاد آنزیمیانعقاد اسیدیتغییر شکل دا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان

دانلود تحقیق انواع فرآیند های اولترافیلتراسیون غشایی

دانلود تحقیق انواع فرآیند های اولترافیلتراسیون غشایی رنگ از عوامل موثری است که کیفیت ونوع ماده غذایی را می توان با آن  تشخیص داد.به عبارتی عواملی مانند فرآیندهای تبدیلی غذاها و فعالیت پاره ای از میکروارگانیسم ها در مواد غذایی باعث تغییرات رنگی در آنها می شود. از این نظر توسط رنگ مواد  غذایی،  به سادگی می توان از کیفیت و سالم بودن آنها آگاه شد.به طور خلاصه می توان گفت که رنگ در مواردی شاخص میزان ماندگی یا کهنگی یک ماده غذایی می باشد.با ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان

دانلود تحقیق تکنولوژی PEF در صنایع غذایی

دانلود تحقیق تکنولوژی PEF در صنایع غذایی براي اينكه اغلب شركت هاي صنايع غذايي به يك تكنولوژي جديد علاقمند شوند پاسخ به اينكه آيا اين تكنولوژي پتانسيل بهبود تجارت آنها را دارد بايد مثبت باشد. سئوال بعدي كه بايد پاسخ داده شود اين است كه چگونه اين تكنولوژي جديد مي تواند تجارت آنها را بهبود بخشد. مشخصاً ، اگر تكنولوژي سبب ارزانتر شدن پروسه شده و به محصول مشابهي منجر شود سبب برانگيختن تمايل صنعتي مي شود. اين در صورتي ممكن مي شود كه پروسه هاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 17,000 تومان
تعداد صفحه(9):

نظرسنجی

نحوه آشنایی با ما ؟؟

تبلیغات

nikofile دانلود پایان نامه و پروژه

tabadol link tabadol link

نرم افزار مورد نیاز


office
firefox
Reader
download
winrar